Airco service Rietbergen

Aircosysteem reinigen

Ook in uw airco verzamelen zich al na korte tijd talrijke bacteriën die schadelijk zijn voor de gezondheid.

Het aircoreinigingssysteem airco well® zorgt voor gezonde lucht in de auto. Bescherm uw gezondheid en laat uw airco ten minste één keer per jaar controleren en reinigen.

Van 0 naar 100% gezonde lucht

 

Het TUNAP Splash effect – de directe reiniging en het doorspoelen met hoge druk - garandeert steevast het beste resultaat voor gezonde lucht. 

Want het airco well® aircoreinigingssysteem verwijdert kiemen, bacteriën en schimmels precies daar waar ze ontstaan: op de verdamper en in de pollenfilterbehuizing. Ziekteverwekkers worden met hoge druk weggespoeld en besmette onderdelen grondig gereinigd.

gezonde lucht

Met hoge druk voor uw gezondheid

 

Het aircosysteem in de auto heeft twee zones waar vuil en micro-organismen zich verzamelen: de pollenfilterbehuizing en de verdamper.

Het airco well® aircoreinigingssysteem bestaat daarom uit twee speciaal ontwikkelde componenten om deze beide zones grondig te reinigen.

  • 996 Hygienereiniger Pollenfilterhuis
  • 994 Hygienereiniger voor Aircosystemen
gezondheid

Hygiënische reiniging van de allerhoogste kwaliteit

 

airco well® is de beste oplossing voor gezonde lucht in de auto. Dit wordt gestaafd door uitgebreide interne en onafhankelijke externe tests.

airco well® is een systeem dat is getest door ECARF (European Centre for Allergy Research Foundation).

Ook de Verein Deutscher Ingenieure (VDI) adviseert een regelmatige reiniging - minstens 1 maal om de 2 jaar - met deze methode (VDI richtlijn 6032).

AutoCrew auto in goede handen

Uw auto is bij AutoCrew in goede handen