Aircowell

Airco reiniging met Airco well® bij AutoCrew Rietbergen in Noordwijk

In het belang van uw gezondheid moet uw aircosysteem periodiek grondig worden schoongemaakt; luchtverfrissers
en andere middeltjes hebben geen enkele reinigende werking. Wij werken volgens de enige juiste en gecertificeerde methode: het intensief reinigen van de verdamper onder hoge druk met een speciale reinigingsvloeistof van Airco well®!

Omdat wij uw en onze gezondheid belangrijk vinden willen wij u attenderen op het volgende:

We hebben de laatste jaren kunnen zien hoe belangrijk goede hygiëne is. Niet alleen persoonlijke hygiëne maar ook onze directe leefomgeving moet goed worden schoongehouden.

Recent onderzoek heeft uitgewezen dat bij meer dan 60% van de auto’s de aircoverdamper is geïnfecteerd met schimmels en/of bacteriën, er is dus een grote kans dat dit bij uw wagen ook het geval is. Dit kan leiden tot luchtwegklachten, allergieën, astmatische klachten, gevaarlijke niesbuien in het verkeer, geïrriteerde ogen en stankklachten.

Frisse en gezonde lucht zijn erg belangrijk is tijdens de Corona pandemie maar weer gebleken. Laat daarom nu, en minstens éénmaal per jaar, uw airco door ons reinigen met de Airco well® zodat u en uw passagiers gezonde lucht kunnen blijven inademen tijdens uw autoritten. Zo blijft u ook fris en fruitig achter het stuur, wel zo veilig!

AutoCrew auto in goede handen

Uw auto is bij AutoCrew in goede handen